ZoRandom

Gepubliceerd op 23 april 2020 om 13:00

Hallo Makasi-blog-lezers, 

 

Het duurde even maar ik ben er weer met een blog. De afgelopen paar maanden gingen gewoon niet zo lekker. In de tussentijd heb ik een boek geschreven. Je zou verwachten dat er nu een verkooppraat verhaal komt maar weetje.. dat ga ik niet doen. We keeping it real en ik zal even ongecensureerd vertellen hoe ik er in sta. 

 

Ik ben als de dood. Zo bang. Waarom? Nou, omdat het nooit de bedoeling was om het boek soortvan ‘groots’ aan te pakken.

In eerste instantie heb ik het boek voor mezelf geschreven. Om tijd te doden tijdens alle nachten dat ik niet kon slapen. Terwijl ik hier en daar wat verhaaltjes aan vrienden liet lezen raakte zij enthousiast. Ze wilde het boek allemaal lezen als het af is. Dat klinkt leuk als je er mee bezig bent, maar nu het af is wordt het opeens echt. Ik vind het mega spannend en tuurlijk ben ik wat onzeker. 

Is het wel leuk genoeg? Goed genoeg? Fouten zullen er zeker in staan maar hoe groot zullen ze zijn? 

Dat zijn allemaal dingen waar ik over na denk. 

 

Ook hoop ik dat alle ‘mensen’ die zichzelf wellicht herkennen in de verhalen het zullen waarderen. De verhalen zijn geschreven met zoveel liefde en respect voor iedereen. Ik wilde graag de mensen eren die zo belangrijk voor me zijn en echt alles voor mij betekenen. Ik hoop gewoon dat er geen ‘gezeik’ komt want dat is zeker niet de bedoeling. De liefde voor de personen die voorkomen in het boek is zo groot. 

 

Het boek bestaat uit allemaal losse kleine verhalen. Het heeft geen rode draad. Super random. Vandaar de titel 'ZoRandom' Sommige verhalen zijn waar, sommige verhalen zijn semi-waar en sommige verhalen heb ik eerder geschreven dan de gebeurtenis zelf. Als een soort voorbereiding, de fantasie, het ‘beste scenario’ van dingen waar ik zenuwachtig over was. 

Soms dacht ik: ‘Wow, ben ik helderziend ofzo?’ 

 

Het is een makkelijk, eerlijk en zoals ik ben- kinda boek. Zoveel fantasieën, zoveel leuke herinneringen en tuurlijk, ook wel verdrietige dingen. Want dat hoort erbij. 

 

Om al even wat vragen te coveren..

Komt tie: 

 

Hoe ben je er op gekomen om een boek te schrijven? 

Staat in het boek. Maar vooral veel huilen en weinig slapen.

Waar gaat het over? 

Het zijn allemaal korte verschillende verhalen. 

Hoeveel boeken zij het? 

Geen 500 ofzo maar ook geen 10. 

Hoe, wat, wanneer? 

25 April, via Makasi. Maar hou wel een beetje rekening met Corona. Alles duurt lang qua verzending. 

 

Ik wil er nog niet teveel over zeggen, het moet gelezen worden. Mocht je het nou kut vinden (dat kan natuurlijk) dan is dat helemaal niet erg. Je hebt kut boeken nodig om goede boeken te waarderen. Dit is de eerste keer maar ik ben zo trots op mezelf dat ik het uberhaupt geflikt heb om in zo’n korte tijd een product neer te zetten. 

Vanaf 25 april is het echt en ik ben zo benieuwd wat je er van vind.

 

 

XOXO

 

Pam

Ambassadeur 

 

 

 

 « 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.