Inspirational women- Lisa Nichols

Gepubliceerd op 24 mei 2019 om 17:00

Inspirational women series - Lisa Nicholas

 

Heey guys, welkom bij de derde deel van the inspirational women series. Deze week ga ik jullie wat meer vertellen over Lisa Nichols en wat voor impact zij op mij gehad heeft.

 

Maar eerst wat meer info over Miss Lisa. Van beroep is Lisa Nichols een motivational speaker. Daarnaast is ze ook een auteur. Zo heeft ze 7 boeken geschreven. Haar boeken gaan over de uitdagingen waar iedereen wel tegenaan loopt zoals werk, zelfvertrouwen, relaties en levensdoelen.

 

She started from the bottom. Lisa was een single mom met een kind en maar $12 op haar rekening. Op dat moment in haar leven maakte ze een belofte aan haar zoon. De belofte was om nooit meer arm te zouden zijn. Ze heeft haar belofte waar gemaakt want ze is op dit moment de oprichter en CEO van een miljoenenbedrijf, Motivating the masses. Zij is een inspiratiebron voor vrouwen die bereid zijn om hard te werken om hun dromen waar te maken.

 

Er was een tijd dat ik niet zo lekker in mijn vel zat en ik wilde me zo graag beter voelen. Ik zat achter de laptop op zoek naar afleiding. Ik ging naar youtube om een vrolijk liedje op te zetten. I can’t remember what i did next maar toen zat ik opeens filmpjes te kijken van een vrouw genaamd Lisa Nichols.

 

Het eerste filmpje dat ik zag was: ’how to turn your energy into fuel’. Het raakte me direct. In die tijd had ik best veel last van angstige gedachten dus haar tips kwamen als geroepen en ik ben gelijk aan de slag gegaan. Door haar ben ik gaan geloven in het fenomeen 'hard werken' en dat ben ik dan ook gaan doen. Hard werken om mijn dromen waar te kunnen maken. Dat kan, als je maar doorzet. (And that is hard sometimes)

 

Na dat eerste filmpje ben ik meerdere filmpjes van haar gaan bekijken en beluisteren. Ik wilde haar kennis in mij opnemen en toepassen in mijn eigen leven. Tot de dag van vandaag luister ik naar haar filmpjes. Ze staat aan als ik aan het koken ben of als ik aan het werk ben. Door haar boodschappen vaker te beluisteren herinner ik mezelf aan de lessen en woorden die zij heeft. Door de filmpjes vaker te beluisteren en te bekijken hoor ik elke keer nieuwe dingen die mij de eerst keer ontgaan zijn.

 

Lisa Nicholas is open over het pad die zij bewandeld heeft, ze schept niet op dat zij 'dé beste motivational speaker' is en dat je echt naar haar moet luisteren. Ook zij is oprecht en zegt dingen die je echt MOET horen. And sometimes that just stings. But it will help you in the long run.Welke belofte wil jij aan jezelf maken? Wat zijn jouw doelen? En wat motiveert jou om hard te werken? Of .. wat voor motivatie heb je soms nodig?
«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.