Sneak peek

Gepubliceerd op 3 mei 2019 om 17:00

Heey guys,

De afgelopen weken  ben ik bezig geweest met het experimenteren met stoffen om deze maand weer met iets nieuws te komen…. Headwraps!  

 

Waarom? Headwraps are life. Ze redden je van een bad hairday en het brengt een basic outfit tot leven. Ze zijn super fashionable. Maar ze zijn ook  meer dan een fashionstatement. De headwrap komt oorspronkelijk uit verschillende delen in Afrika vooral in West Africa. Het werd gebruikt om status aan te geven. Tijdens de slavernij werd het gebruikt om de vrouwen te onderdrukken. Over de jaren heen heeft de headwrap een andere betekenis gekregen. Het is betekent  empowerment en vrijheid voor de vrouwen van kleur.

 

Hoewel het een protective hairstyle is kan het wat droogheid veroorzaken. Dit komt vaak door de wrijving van de headwrap. Wat super zonde is. With that in mind ben ik naar een atelier gestapt om mijn eerste headwraps te laten maken.

 

Ik kan niet wachten om de producten te releasen en feedback van jullie te krijgen! Hier hebben jullie alvast een sneak peek van de eerste samples!

 

Draag jullie ook headwraps? Wat zijn jullie pluspunten of ergernissen ?

 

XXX

 

Quiana

 

CEO Makasi

«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.