Storytime- What do i love to do ?

Gepubliceerd op 26 april 2019 om 17:00

Storytime - what do i love to do ?

 

Heey guys,

 

Let me tell you a lil story about what i love to do. Here we go.

 

Toen ik was begonnen met Makasi wist ik dat ik iets moest doen waarbij ik mijn creativiteit de vrije loop kan geven. Dus ik vroeg mezelf af wat doe ik het liefst? Nou het liefst zit ik thuis met verf, pastelkrijt kleurpotloden en stiften. Cause i just love to draw!  Ik kreeg een ingeving wat nou als ik mijn tekeningen op producten kan krijgen? And that is what i did.

 

Mijn liefde voor tekenen gaat wayback sinds ik een klein meisje was. Ik hield ervan om ermee bezig te zijn ik kon er helemaal in opgaan. Als het kon zat ik het liefst elke dag in de tekenhoek. Elk vrij momentje op school en thuis gebruikte ik om mijn creativiteit de vrije loop te geven.

 

Little girls grow up and life got busy and stressful. Hoe ouder ik werd hoe minder tijd ik nam om mezelf er mee bezig te houden. Op een gegeven moment is dat gewoon gestopt, super zonde. Totdat ik voor mezelf had dat het nooit te laat is om het weer op te pakken. It would be a sin and shame for me to let it go completely.

 

We lijden allemaal een druk bestaan. Maar we moeten ook tijd vrij maken voor de dingen die we het liefst doen om ons weer positieve energie te geven.

 

Vorig weekend is een voorbeeld hiervan. Het was echt prachtig weer, het zonnetje scheen heerlijk op het balkon. Ik heb al mijn spulletjes gepakt en ik ben even op het balkon gaan zitten. Gotta catch every ray of sunlight. De warme zonnestralen op mijn huid en Reggae  op de achtergrond hebben mij zo geïnspireerd en dit is het resultaat geworden!

 


What do you guys think?xxx

 

Quiana

 

CEO Makasi

«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.