What Homecoming did to me

Gepubliceerd op 19 april 2019 om 17:00

Heey heey,

 

How are you guys doing? Hebben jullie Homecoming van Queen B al gezien?

Well I did and i loved it sooo much!

 

Vroeger als klein meisje groeide ik op met Destiny Child. Samen met mijn vriendinnetjes probeerde we de dansjes na te doen. Het nummer Survivor was toen mijn favoriet. Elke keer als dat nummer op kwam lag ik rollend op de grond (just like them). Bij hun zag het er net wat beter uit haha!

 

Toen ik iets ouder werd en naar Beyoncé ging luisteren vond ik Diva echt dope. Felt like a diva when ever that song came on.

 

Okay enough about the good old past. Let’s talk about Homecoming. Voor de mensen die hem nog niet gezien hebben don’t worry ik zal niet te veel verklappen.

 

Homecoming heeft mij geïnspireerd. Het is zo mooi om te zien hoe ze haar achtergrond en cultuur als een samenhangend geheel heeft gemaakt. De details sloten perfect aan bij het grotere plaatje. Zoals de invloeden van legendarische mensen die opkwamen voor hun rechten en cultuur. LOVED IT.

Wat mij het meest raakte tijdens de docu waren de persoonlijke verhalen die zij vertelde. Made me realize everyone has their demons. And it’s ok.

 

De energie van haar en haar tribe kan je voelen door de televisie heen. Homecoming heeft mij geïnspireerd en de energie gegeven om hard te werken voor de dromen die ik heb. And like they say, hard work pays off. Dit is de les die ik eruit heb gehaald.

 

Hebben jullie hem ook gezien? En wat vonden jullie ervan?
Fro is out now!

Dames en heren, jongens en meisjes..Het is zo ver. Ik ben excited, ik ben blij.Met trots kan ik jullie vertellen.FRO is in the store NOW!

Lees meer »

«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.