Introduction

Gepubliceerd op 12 april 2019 om 17:00

Fro is out now!

Dames en heren, jongens en meisjes..Het is zo ver. Ik ben excited, ik ben blij.Met trots kan ik jullie vertellen.FRO is in the store NOW!

Lees meer »

 

Heey heey,

 

Makasi is al een maandje online YASSS.  En ik heb meerdere malen dezelfde vragen gekregen (wie zit erachter? en waarom doe je dit eigenlijk?)

 

So first i will introduce myself. Mijn naam is Quiana Marten ik ben 23 jaar oud. Im kinda a nerd. Ik hou van lezen en tekenen and some good food.

 

Sinds 2017 ben ik bezig met het bouwen van mijn merk Makasi. (Met ups and downs) You know that’s life.   Ik kan nu met trots zeggen that i made it!  Van een jong onzeker meisje naar startende boss lady. Nu is het tijd om een empire te bouwen om vrouwen over de wereld te supporten.

 

Het is mijn missie geworden om vrouwen van kleur te supporten om van zichzelf te accepteren. Waarom? omdat ik zelf ook gestruggled heb met het accepteren van mijn uiterlijk.

 

So let me tell you a lil more about that….

 

Na een lange tijd ben ik natural gegaan. Vanaf dat moment kreeg ik het gevoel dat mensen raar naar mij keken. (im not sure heb het niet gevraagd ofso). Ik kan mij herinneren dat ik rond 4 a 5 jaar met mijn moeder in de winkel stond. De doos van de relaxer zag er zo leuk uit met allemaal hartjes en gekleurde letters. Het haar van het meisje op de doos was zo mooi. Ik wilde dat ook, want ik vond mijn haar niet mooi genoeg.

 

Ik heb zo gestruggled  met de mijn haar. R.I.P to all my money i spent on hair products. Maar na 4 jaar heb ik mijn weg gevonden in de natural world.I survived and you can do it too.

 

Nu heb ik een vraagje voor jou. Is het je opgevallen dat er niet veel vrouwen van kleur op billboards, magazines en t-shirts staan? En waardoor denk je dat het komt? Of heb jij andere ervaringen ?

 

Laat mij weten wat je denkt!XXXX

 

Quiana
«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.