Ambassadeur 1 - Pam

Gepubliceerd op 1 maart 2019 om 00:00


Hoe tof!

Mijn eerste blog als Makasi-Ambassadeur. Ik voel me zo trots want dit is iets wat ik echt support. Diversitieit, mode, tassen, mooie mensen. De tas waar ik ambassadeur voor ben is de tas ‘Fro’. Grappig is, dat deze tas er nog niet officieel op de markt is maar bij deze geef ik jullie heads-up dat de tas er wel nog aankomt. Got you! Tot die tijd rock ik gewoon alle andere tassen. 

 

Waarom ik ambassadeur ben van juist deze tas? Oh well.. dat zal ik je uitleggen.

Dit is een van de eerst ontwerpen dat uit het geniale brein van Makasi is gekomen.. zo’n 3 jaar terug.

Want ohja.. ik ben vanaf het begin al betrokken bij dit proces. Ik heb het ergens semi bedacht samen met de persoon die nu de eigenaar is. Het begon allemaal op school. We moesten iets bedenken wat we op een kerstmarkt moesten verkopen. Geen idee wat wij wilde doen want chocomelk, thee, smoothies en alle andere basic dingen waren al bezet. Toen bedacht we.. we zijn pro-afro’s en we houden van tassen. Dus 1+1 was 2. Een tas met een afro erop. Make sense. Ik ben niet zo’n creatief persoon. Ooit iemand ontmoet die een scheve lijn kan trekken met een liniaal? Well, that’s me. Aangenaam. Wat ik wél kan is praten. Dus zo was de verhouding. Ik praat, Makasi tekent en voila, een tas met een afro erop. Easy as that. Klasgenoten gingen ons wel een beetje haten. Ik weet niet of het was omdat wij uniek waren met tassen in plaats van thee of dat het de vlisco-stof was die all over in onze kraam aanwezig was of omdat ze een concurrent zagen in de twee meiden met een afro. We will never know..

 

Had ik me trouwens al voorgesteld? Nee he? Nou daar komt tie.

Hoi! Ik ben Pam, 24 jaar en ik kom uit Rotterdam en ik ben half Congolees. Mboté na yo!

Uh wat nog meer.. ik ben een fashion-junkie, nieuws-junkie en ik kan geen rechte lijn maken met een liniaal #Confessions. Ik praat en typ sneller dan ik denk en ik ben CEO van mijn eigen bedrijf, wat echt leuk is hoor maar soms geeft het me echt hoofdpijn. De persoon die Makasi beheert is een van mijn beste vriendinnen. Love her. Hi girl! We in this. En last but not least, ik ben heel mijn leven lang al natural. (met kleine periodes van gekkigheid) Mocht je niet weten wat dit betekend? Ja, je weet het niet.. kan. Natural betekend dat je als zwarte vrouw geen een chemische dingen in je haar doet om er voor te zorgen dat dit krullend word, stijl word of zachter word. Je accepteert je haar zoals God het je geven heeft. Mijn vriendinnen niet, zij hadden altijd chemische dingen in hun haar, maar na veel shades gooien en zeuren zijn zij ook eindelijk natural.

 

Ik support natural hair. Laat gewoon zien wat je in huis hebt, slaaayyy!!

Daarom ben ik ambassadeur van de tas ‘Fro’.

Wat jullie van mij kunnen verwachten tijdens deze blog sessies.. veel reizen, fashion,  leuke verhalen uit het leven en dingen die mij bezig houden. Dit wordt een beetje mijn dagboek, jullie worden mijn dagboek. Mocht je dat nou leuk vinden. Want ja je kan dit gewoon lezen als je niet kan slapen, of even snel tussendoor.. Kom dan terug om het te lezen. Ik zal elke week iets plaatsen. Langzaam langzaam zullen we elkaar beter leren kennen. Dit is een soort MakasiXMagazine - Te leuk. 

 

En als je nog geen tas heb, koop dan een tas en laat me weten welke je hebt gekocht en waarom je de tas hebt gekocht. Ik ben wel benieuwd. Laten we de movement voortzetten! Wat dit is een movement, sisterhood, brotherhood, echt waar!

Ook zal ik in de blog laten weten wanneer Fro eraan komt.

I promiss.

Nou toedels, tot snel! Nu lekker winkelen en ik check jullie de volgende keer weer!

XOXO

PAM

 

PS. ik typ gewoon zoals ik praat. Want zo ben ik. En dan begrijpen we het allemaal. Handig toch.«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Nicky
4 jaar geleden

Yeaaaah! Zo leuk geschreven. ❤
En je rockt die tas.

Mechteld
4 jaar geleden

Hoi Pam, wat leuk om jouw blog te lezen! Ik heb de Fro op de kerstmarkt gekocht. Omdat ik het een tof ontwerp vind en fan ben van jou en Quiana. Ik ga nu voor de tas Makasi omdat ik de kleur en de tekst inspirerend vind.💋😘